چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شیرینی پسته ای

شیرینی پسته ای

1.8 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

آرد – 500 گرم
پودر قند- 250 گرم
روغن جامد – 200 گرم
روغن صاف قنادی – 50 گرم
پودر پسته – 150 گرم
پودر هل – 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی پسته ای

آرد ، پودر پسته ، پودر قند و هل را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم سپس به تدریج روغن را اضافه و ورز می دهیم تا یک خمیر یکدستی بدست بیاید خمیر را در روی یک سطح صاف با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و قالب می زنیم. در سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و شیرینی پسته ای را روی آن می چینیم ، روی شیرینی ها کمی پودر پسته برای تزیین می ریزیم کمی با انگشت پودر پسته را فشار داده تا داخل شیرینی فرو برود . شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 سانتیگراد قرار می دهیم تا بپزد .

نکته : بعد از سرد شدن شیرینی ها را از روی سینی برداشته و به ظرف سرو منتقل می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید