ژله آلوئه ورا با موز
ظرف ژله را خیس کرده و به مدت...
طرز تهیه شیرینی نخودچی:
پودر قند و روغن را با همزن برقی می زنیم تا خوب مخلوط گردد. هل و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و بتدریج آرد نخودچی را به آن می افزاییم و خوب ورز می دهیم (خمیر نباید به روغن بیافتد اگر این اتفاق افتاد کمی آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم و اگر احساس کردیم که به روغن احتیاج دارد کمی دستمان را چرب کرده و خمیر را ورز می دهیم) . خمیر آماده شده را به مدت 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس به قطر یک سانتیمتر روی سطح صاف با وردنه پهن کرده و قالب میزنیم و کمی پودر پسته روی آن میپاشیم. شیرینی نخودچی را در طبقه وسط فر به مدت 20-15 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم بعد از پخته شدن ، شیرینی نخودچی باید کاملاً سرد شده و بعد به ظرف دیگری منتقل گردد.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.