چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

latifeh1

شیرینی لطیفه

4.8 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم
تخم مرغ - 3 عدد
شکر - 75 گرم
آرد - 100 گرم
پکینگ پودر - 1 قاشق مرباخوری
پودر قند - 75 گرم
وانیل - نصف قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته - به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه :

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده ، سفیده تخم مرغ را بقدری با همزن می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد. زرده تخم مرغ را  در ظرفی دیگر با همزن می زنیم تا برنگ لیمویی و سفت شود ، سپس شکر را اضافه کرده و مجدداً با همزن برقی می زنیم . آرد ، پکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و از الک رد می کنیم و به آرامی به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم سپس سفیده سفت شده را اضافه کرده و با همزن  دستی و در یک جهت هم می زنیم . در سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم ، مایه بدست آمده را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی به شکل دایره و با فاصله می ریزیم و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم پس از سرد شدن نان های شیرینی لطیفه از کاغذ برداشته و بین دو عدد از آنها خامه فرم گرفته شده قرار می دهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • الهه گفته:
    سفبده ها رو کی اضافه میکنیم
  • سارا خوشگل گفته:
    خیلی دوست دارم این شیرینی هایی خوششگل و خوشمزه رو... امیدوارم بازم از این شیرینی هایی خوشمزه بذارید
پاسخی بگذارید