چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Coffee Cookies

شیرینی قهوه

2.6 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

کره – 90 گرم
وانیل – 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند – 55 گرم
زرده تخم مرغ – 2 عدد
پودر قهوه فوری – 1/5 قاشق مرباخوری
آب داغ – 1 قاشق مرباخوری
آرد سفید – 235 گرم

طرز تهیه شیرینی قهوه

پودر قهوه را آب داغ مخلوط کرده و میگذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه میکنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم. آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر میدهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود. سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن میکنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدهیم . وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا میکنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.

نکته : برای راحتی کار میتوان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید