چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شیرینی بهشتی قزوینی

شیرینی بهشتی قزوینی

1.3 هزار بازدید
30
مواد لازم

پودر قند – 1 لیوان
روغن جامد آب شده – 1 لیوان
هل – 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری
آرد – 2 لیوان

طرز تهیه شیرینی بهشتی قزوینی

آرد ، پودر قند ، پودر هل و بیکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط می کنیم. روغن جامد را کمی حرارت می دهیم تا به صورت مایع شود به اندازه یک لیوان از آن روغن را به مخلوط آرد اضافه و با دست خوب مخلوط و ورز می دهیم تا به شکل خمیر یک دستی در بیاید (زیاد ورز ندهید همین که خمیر یک دست شد کافی است) سپس به اندازه گردو برمی داریم و به شکل دایره درست می کنیم . روی سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی بهشتی قزوینی را روی آن می چینیم و تخم خرفه را روی آن می پاشیم. شیرینی را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم . فر را از قبل گرم می نماییم. بعد از سرد شدن شیرینی بهشتی قزوینی را به ظرف سرو منتقل می کنیم.

می توان شیرینی بهشتی قزوینی 2 قاشق از آرد کم کرده و به جای آن 2 قاشق پودر کاکائو اضافه نمود به این ترتیب شیرینی با رنگ کاکائویی بدست می آید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید