چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Hazelnut & almond slice

شیرینی فندق (اسلایس فندق)

2.6 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مغز فندق بو داده بدون نمک – 250 گرم
مغز بادام بو داده بدون نمک – 150 گرم
آرد سفید- 500 گرم
خاکه قند – 500 گرم
هل کوبیده نرم- 1 قاشق سوپخوری
روغن جامد – 350 گرم

طرز تهیه شیرینی فندق (اسلایس فندق)

آرد را با روغن سرخ میکنیم به حدی که کمی طلایی شود. بادام و فندق را چرخ کرده و به همراه هل به آرد سرخ شده اضافه و کمی سرخ می کنیم سپس از روی حرارت بر می داریم. مایه شیرینی که کمی سرد شد خاکه قند را به آن اضافه و مخلوط میکنیم بعد آن را در ظرف مسطحی ریخته و با پشت قاشق صاف میکنیم، کمی پسته چرخ کرده یا بادام پرک شده روی آن می پاشیم و صبر میکنیم تا کاملاً سرد شود و برش های لوزی یا چهارگوش می زنیم و اسلایس فندق را به ظرف شیرینی خوری منتقل میکنیم و کمی هم روی آن خاکه قند می پاشیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید