کوکی جو با فندق و کشمش
فر را از قبل با دمای 190 درجه...
بیسکویت پتی بور شکلاتی – 100 گرم (پودر شده)
تخم مرغ – 1 عدد
شکر – 1/2 پیمانه
کره – 120 گرم
پودر کاکائو – 1/4 پیمانه
رنده پوست پرتقال – 1 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده – 1/2 پیمانه
کره و پودر کاکائو را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود. تخم مرغ و شکر را به حدی با همزن می زنیم تا شکر در تخم مرغ حل شود، سپس به کره و کاکائو اضافه و مخلوط میکنیم. مواد را از روی حرارت برداشته و بیسکویت ، گردو و رنده پوست پرتقال یا نارنج را به آن اضافه و خوب هم می زنیم . (اگر مواد شیرینی شکلاتی آلمانی شل بود کمی به آن بیسکویت اضافه می نماییم ) ، مواد را داخل دو کیسه نایلون ریخته و فشرده می نماییم و به صورت استوانه درست کرده و به مدت 3 ساعت در فریزر میگذاریم . سپس شیرینی شکلاتی آلمانی را برش زده و سرو مینماییم.
نکته : میتوان کمی پسته به مواد اضافه نمود تا در زمان برش شیرینی ها زیباتر بنظر بیاید.
با تشکر از خانمها سئون ، نازنین و سوسن برای ارسال عکس و دستور شیرینی شکلاتی آلمانی بدون فر
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.