چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شیرینی توری گردویی

شیرینی توری گردویی

3.5 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

پودر گردو – 60 گرم
کره – 50 گرم
شکر – 100 گرم
آرد – 2 قاشق غذاخوری
خامه – 2 قاشق غذاخوری
وانیل – 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی توری گردویی

کره را ذوب کرده و شکر را به آن اضافه و هم می زنیم تا شکر حل شود حالا خامه را به آن اضافه و مخلوط می نماییم. آرد را از الک رد کرده و به مواد افزوده و با قاشق خوب هم می زنیم. در آخر پودر گردو را اضافه و مخلوط می نماییم ، در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی آن را چرب می کنیم و با قاشق از این مواد روی آن می ریزیم سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم (فر از قبل گرم شود) شیرینی توری گردویی در گرما باز میشود و وقتی دور آن قهوه ای شد از فر خارج میکنیم .

بعد از سرد شدن شیرینی توری ، کاغذ را از آن جدا کرده و به ظرف سرو منتقل میکنیم.

 با تشکر از خانم مستیلا برای ارسال عکس و دستور شیرینی توری گردویی

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید