چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

korki cookies

شیرینی بهشتی

2.7 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

آرد برنج – 175 گرم
آرد نخودچی – 75 گرم
آرد سفید – 250 گرم
پودر قند – 200 گرم
پودر بادام – 100 گرم
پودر پسته – 100 گرم
روغن جامد – 250 گرم
زعفران دم کرده – 1 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو – 1 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ- 1 عدد

طرز تهیه شیرینی بهشتی

روغن جامد و پودر قند را با هم مخلوط میکنیم و با همزن بقدری می زنیم تا سفید و پوک شود. آرد ها الک کرده و اضافه میکنیم بعد از مخلوط شدن آرد با مواد ، پودر پسته و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر یکدست و نرمی بدست آید . خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت زعفران حل شده و به قسمت بعدی پودر کاکائو و دیگری را ساده در نظر می گیریم . در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر را داخل دستگاه بیسکویت زنی ریخته و قالب می زنیم سپس روی شیرینی بهشتی را با قلم مو سفیده تخم مرغ را زده و کمی پودر پسته یا کنجد یا تخم خرفه می ریزیم . شیرینی بهشتی را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد برای 12 تا 15 دقیقه قرار میدهیم تا کمی طلایی رنگ شود

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید