چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

anghoshti cookie

شیرینی انگشتی (شیرینی مغزدار)

4.7 هزار بازدید
1/5 ساعت
مواد لازم
کره نرم شده- 180 گرم
پودر قند الک شده- 140 گرم
تخم مرغ متوسط- 1 عدد
آرد - 300 گرم
وانیل پودری- 1/8 قاشق چایخوری
نمک -1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر- 1/4 قاشق چایخوری
مارمالاد - 200 گرم

طرز تهیه شیرینی انگشتی (شیرینی مغزدار)

طرز تهیه شیرینی انگشتی:

کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به مدت 3 تا 4 دقیقه  مجدداً با همزن می زنیم . آرد ، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 2 بار از الک رد می کنیم و بعد به تدریج به مواد اضافه کرده تا یک خمیر یکدستی بدست بیاید . خمیر را به مدت 15-20 دقیقه در کیسه نایلون در یخچال قرار میدهیم تا خمیر استراحت کند ، بعد با قاشق چایخوری از خمیر یک گلوله برداشته و به صورت قلقلی درست می کنیم و با انگشت کوچک روی خمیر فشار داده تا یک حفره ایجاد گردد . سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی های انگشتی را روی آن می چینیم و در فر به مدت 8-10 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد طبقه وسط قرار می دهیم . فر را به مدت 10 دقیقه قبل گرم می کنیم.

بعد از سرد شدن در داخل حفره های شیرینی های انگشتی میتوان مارمالاد یا شکلات آب شده و یا سس شکلات ریخت.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مریم معصومی گفته:
    سلام.لطفا طرز تهیه چند نوع شیرینی شیک رو برام بفرستین.ممنون
  • لیدا گفته:
    سلام .خسته نباشی میشه دستور ی تارت شکلاتی و میوه ای آسون هم بدی که زیاد دنگ وفنگ نداشته باشه.مرسی
پاسخی بگذارید