چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شنیسل فیله مرغ

شنیسل فیله مرغ

16 هزار بازدید
30 دقیقه + 2 ساعت
مواد لازم

فیله مرغ – 4 تکه
پیاز بزرگ – 1 عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
تخم مرغ – 2 تا 3 عدد
آرد ساده – به میزان لازم
آرد سوخاری – به میزان لازم
پودر زعفران – 1/8 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم

 

طرز تهیه شنیسل فیله مرغ

پیاز را رنده و 5 دقیقه صبر می کنیم ، پیاز رنده شده را بوسیله پشت قاشق فشار می دهیم تا آب پیاز کاملاً جدا شود (پیاز رنده شده را دور می ریزیم) ، نمک و فلفل را به آب پیاز اضافه می نماییم. فیله های مرغ را به صورت عمودی نصف کرده و در مخلوط آب پیاز می خوابانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزه دار شود. سپس با گوشتکوب فیله های مرغ را می کوبیم تا سطح آن صاف شود فیله ها را به آرد ساده آغشته می کنیم و بعد در تخم مرغ زده شده فرو می بریم ، آرد سوخاری را با پودر زعفران مخلوط کرده و فیله های آغشته به تخم مرغ را در آن می غلطانیم  و در روغن داغ سرخ می نماییم، شنیسل فیله مرغ آماده سرو است .

نوش جان.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید