چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

sholehzard

شله زرد

2 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

برنج –  500 گرم
شکر – 1 کیلوگرم
کره – 50 گرم
زعفران دم کرده- 1 لیوان
گلاب – نصف پیمانه
خلال بادام – 50 گرم
خلال پسته و بادام برای تزیین – به میزان لازم
دارچین برای تزیین – به میزان لازم

طرز تهیه شله زرد

برنج را از قبل شسته و خیس میکنیم (بهتر از برنج نیم دانه استفاده شود) به اندازه 6 تا 7 برابر آب به آن اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا برنج پخته و کاملاً له شود (گاهی کف برنج را میگیریم) سپس شکر را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم تا شله زرد کاملاً جا بیافتد زعفران دم کرده ، گلاب ، کره (روغن) و خلال بادام را داخل شله زرد ریخته و مخلوط میکنیم . سپس قابلمه شله زرد را داخل فر گذاشته و به مدت نیم ساعت فر را با درجه کم روشن میکنیم تا شله زرد جا بیافتد یا روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم و در آن را گذاشته تا به اصطلاح دم بکشد. سپس در ظرف سرو ریخته و شله زرد را با دارچین ، خلال پسته و بادام تزیین میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید