چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

shaverma

شاورمای گوشت

10 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

فیله گوساله – 200 گرم
پیاز بزرگ – 1 عدد
فلفل دلمه ای بزرگ – 1 عدد
گوجه فرنگی – 2 عدد
قارچ – 200 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه – به مقدار لازم
روغن – به مقدار لازم

طرز تهیه شاورمای گوشت

پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود . فیله گوساله را که به صورت خلال های باریک خرد کرده ایم به پیاز داغ اضافه می کنیم زردچوبه را نیز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سپس مقداری آب می ریزیم تا گوشت بپزد. بعد از پختن گوشت فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ خرد شده را به مواد اضافه می کنیم تا پخته شوند و در آخر نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم. شاورمای گوشت آماده را بعد از کمی خنک شدن در داخل نان ساندویچی قرار داده و آماده سرو می باشد.

شاورما را می توان با فیله مرغ درست کرد که شاورمای مرغ نامیده میشود.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • شاورما بیروت گفته:
    شاورما بیروت در بندرعباس و عسلویه و بندرخمیر در خدمت شماست
  • turkeyhotel گفته:
    اگر با تور ترکیه به ترکیه سفر میکنید حتما از غذا های ترکی نوش جان کنید حتما خوشتان میآید
  • زینب گفته:
    سلام. پیشنهادتون عالیه.فکرکنم میتونم از گوشت گوساله خورشتی ریز شده هم استفاده کنم. هم امشب شام داریم و هم فردا همسرم یه ناهار خوشمزه میبره سرکار!انشاالله... تشکر دوست عزیز.
پاسخی بگذارید