چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

shami1

شامی لپه

4.4 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گوشت ران  گوسفند بدون چربی – 1 کیلو
لپه – 1 کیلو
تخم مرغ – 7 عدد
زعفران ساییده شده – 1 قاشق چایخوری
پیاز – 2 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه – به مقدار لازم

طرز تهیه شامی لپه

گوشت را قطعه قطعه میکنیم و با پیاز و کمی آب روی حرارت گذاشته تا گوشت بپزد. لپه را با کمی نمک ، زردچوبه و آب روی حرارت گذاشته تا بپزد( بعد از پختن گوشت و لپه ، آب نداشته باشد) سپس گوشت و پیاز را چرخ میکنیم و یکبار دیگر با لپه چرخ میکنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاید. در ظرف دیگر تخم مرغ , زعفران ، نمک و فلفل خوب با هم مخلوط نموده و به گوشت و لپه اضافه و ورز می دهیم (حدوداً 10 دقیقه) بعد به اندازه یک نارنگی از مایه شامی لپه برداشته و در کف دست پهن کرده و یک سوراخ وسط آن ایجاد میکینم و در روغن داغ قرار میدهیم تا سرخ شود.

نکته :

  • اگر شامی های که در تابه انداخته ایم وا رفت میتوان یک عدد تخم مرغ به مایه شامی زد.
  • اگر مایه شامی شل بود کمی به آن آرد نخودچی اضافه می نماییم.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید