چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

شامی ترش با شیر

شامی ترش با شیر

2.7 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

گوشت چرخ کرده – نیم کیلو
نان خشک ساییده شده – 1 پیمانه
شیر – 1 لیوان
پیاز متوسط – 2 تا 3 عدد
آب گوجه فرنگی – 3-4 لیوان
آبلیمو – 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ – 2 عدد
نمک و فلفل – به مقدار لازم
کره – به مقدار لازم

طرز تهیه شامی ترش با شیر

نمک ، فلفل و نان خشک ساییده شده را در شیر حل کرده و پیاز رنده شده ، تخم مرغ را به مایه اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم . گوشت را داخل آن می ریزیم و تمام مواد را خوب مخلوط می کنیم تا مایه شامی ترش یکدست شود. از مایه شامی ترش به اندازه نارنگی برداشته و روی دست گرد می کنیم وسط آن را با انگشت سوراخ کوچکی کرده و دو طرف شامی ترش را در کره سرخ می کنیم. . بعد آب گوجه فرنگی را با آبلیمو و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده داخل ظرف شامی ترش می ریزیم. حرارت را ملایم کرده تا آب گوجه فرنگی کاملا غلیظ و شامی ها مغز پخت شود. شامی ترش با شیر آماده سرو می باشد. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید