پای سیب زمینی قارچ و بادمجان
سیب زمینی را پخته و گرم رنده میکنیم...
سیب زمینی – 2 عدد
تخم مرغ – 1 عدد
کنجد خام – 4 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم
سیب زمینی را آبپز کرده و پوست آن را می گیریم سپس رنده می نماییم ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه و مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ را به مایه سیب زمینی اضافه و ورز می دهیم، مایه سیب زمینی را به شکل گلوله در آورده و در کنجد می غلطانیم ، سیب زمینی کنجدی را در روغن فراوان سرخ مینماییم.
با تشکر از مژگان خانم برای ارسال دستور و عکس سیب زمینی کنجدی