کباب سرداشی همدان
پیاز را رنده می کنیم و آب آن...
سیب زمینی شیرین متوسط – 2 عدد
روغن سرخ کردنی – 2 قاشق سوپخوری
پودر پاپریکا – 2 قاشق چایخوری
نمک – 1 قاشق چایخوری
پودر سیر- 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه- 1 قاشق چایخوری
زیره سبز – 1/2 چایخوری
فلفل قرمز(بدلخواه) – 1/4 چایخوری
فر را با 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فانهایت ) روشن می نماییم. سیب زمینی های شیرین را شسته و به صورت خلال خرد می کنیم . روغن سرخ کردنی ، پودر پاپریکا ، زیره ، پودر سیر ، فلفل سیاه و قرمز را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و سیب زمینی های خلال شده را داخل این مایه می ریزیم و هم می زنیم تا خلال ها با سس آماده شده آغشته شود.
روی سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و خلال ها را روی آن پخش می کنیم به طوری که روی هم قرار نگیرند و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر می گذاریم ، در طی این مدت 2 یا 3 بار خلال های سیب زمینی را زیر و رو می نماییم . (زمان بیان شده با توجه به نازک بودن یا کلفت بودن برش خلال ها متغیر می باشد)
به تدریج لبه های خلال ها تغییر رنگ داده و قهوه ای و ترد می شوند . سیب زمینی شیرین سرخ شده را از فر خارج کرده و روی آن نمک می پاشیم و سرو می نماییم.
نکته:
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.