چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

soup-nokhod

سوپ نخود

3.1 هزار بازدید
1 ساعت و 15 دقیقه
مواد لازم

روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده – 1 عدد (کوچک)
هویج خرد شده – 1 عدد
ساقه ی کرفس خرد شده – 1 عدد
نخود آب پز شده – 2 پیمانه
سیر کباب شده – 1 بوته
رزماری – 2 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
آب مرغ – 8 پیمانه
آب و پوست لیموترش – 1 عدد
جعفری خرد شده – نصف پیمانه

طرز تهیه سوپ نخود

ابتدا کمي روغن زيتون روی سير بريزيد و در فويل بپيچيد؛ سپس به مدت ۴۵ دقيقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنيد.در قابلمه ای، روغن زيتون را روی حرارت ملايم داغ کنيد پياز، هويج و کرفس را به مدت ۱۰ دقيقه تفت دهيد.نخود، سير، رزماری و آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه بپزد.مواد را در غذاساز به شکل پوره دربياوريد و به قابلمه بازگردانيد.نمک و فلفل، آب ليمو، پوست ليمو و جعفری را اضافه و سوپ نخود را سرو کنيد. نوش جان.

منبع : سر آشپز (www.sarashpaz.asia)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • الهه گفته:
    نخود آبگوشتی یا نخود سبز منظور تونه
پاسخی بگذارید