چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken Soup with tomatto

سوپ مرغ و گوجه فرنگی

3.3 هزار بازدید
50 دقیقه
مواد لازم

کره – 60 گرم
پیاز بزرگ – 1 عدد
گوشت مرغ – 500 گرم
آب مرغ – 600 میلی لیتر
گوجه فرنگی – 6 عدد
خامه – 150 گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
گشنیز خرد شده – 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه سوپ مرغ و گوجه فرنگی

پیاز را نگینی خرد و در کره تفت می دهیم سپس مرغ را اضافه و کمی تفت می دهیم ، آب مرغ را اضافه نموده و درِ ظرف را میگذاریم تا مرغ بپزد . پوست گوجه فرنگی را جدا و خرد میکنیم و به سوپ اضافه می نماییم . مواد سوپ را در مخلوط کن ریخته و بعد ، از صافی رد میکنیم و مجدداً روی حرارت میگذاریم ، نمک و فلفل را به آن افزوده و بعد از جوش آمدن خامه را به آن اضافه و در ظرف سرو میکشیم و روی سوپ را با گشنیز تزیین می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید