آش انار (غذای سنتی شیراز)
طرز تهیه آش انار: 2 عدد پیاز را...
قارچ خرد شده – 1 فنجان
پیاز متوسط – 1 عدد
آب گوشت – 4 فنجان
کره – 50 گرم
آرد – 1/3 فنجان
خامه – 50 گرم
شیر – نیم لیتر
جعفری خرد شده – نصف فنجان
نمک و فلفل – به مقدار لازم
انواع سوپ ها بهترین انتخاب برای یک پیش غذای مناسب اند و امروز هم سوپ قارچ را آموزش می دهیم تا برای استارتر خود یک پیشنهاد ویژه داشته باشید.
طرز تهیه سوپ قارچ :
پیاز را پوست کنده و درسته با قارچ و آب گوشت می پزیم و پس از دقیقه پیاز را خارج می کنیم . سس سفید را با استفاده از کره ، آرد ، شیر و نمک و فلفل آماده می کنیم . سس را با آب گوشت و قارچ مخلوط کرده و می گذاریم کمی بجوشد تا جا بیافتد و غلظت مناسب برسد . سوپ را در ظرف مناسب میکشیم و با خامه و جعفری خرد شده روی سوپ قارچ را تزیین میکنیم.
سوپ قارچ آماده ی سرو است ، نوش جان
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.