چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سوپ شیر و عدس

سوپ شیر و عدس

5.9 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

عدس – 100 گرم
شیر – نیم لیتر
آرد – یک قاشق غذاخوری
پیاز – یک عدد متوسط
خامه – 100 گرم
کره – 50 گرم
آب مرغ – 2 لیوان
نمک و فلفل – به مقدار لازم
جعفری خرد شده – به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ شیر و عدس

ابتدا عدس را پخته به طوری که آب عدس کاملا کشیده شود. بعد از اینکه سرد شد آن را چرخ می کنیم . پیاز را در ظرف جداگانه با کره تفت داده آرد را به آن اضافه میکنیم و هر دو را تفت میدهیم. سپس به آرامی آب مرغ و شیر و نهایتاٌ عدس را به آن اضافه کرده و حرارت میدهیم . بعد از چند دقیقه که جوش آمد ، نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا سوپ شير و عدس جا بیافتد .  هنگام سرو ، سوپ شير و عدس را با خامه و جعفری آن را تزیین میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید