چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

sofle-panir-sibzamini

سوفله پنیر و سیب زمینی

5.1 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم
سیب زمینی - 1 کیلوگرم
تخم مرغ - 4 عدد
شیر - یک لیوان
پنیر خامه ای - 250 گرم
نمک ، فلفل و جوزهندی - به مقدار لازم

طرز تهیه سوفله پنیر و سیب زمینی

طرز تهیه سوفله پنیر و سیب زمینی:

سیب زمینی آبپز شده را از چرخ رد می کنیم بطوریکه مثل پوره شود بعد شیر ، زرده تخم مرغ ، پنیر ، نمک ، فلفل و جوزهندی اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یک خمیر یکنواخت بدست بیاید . سفیده تخم مرغ ها را با همزن بطوری می زنیم که از ظرف نریزد و داخل ظرف پیرکس ریخته و مایه آماده شده را روی آن میریزیم و سوفله پنیر و سیب زمینی را به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم تا سطح آن طلایی رنگ شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • بیتا گفته:
    ببخشید اول باید سفیده زده شده رو داخل ظرف ریخت بعد مواد سیب زمینی؟ قاطی نباید کرد این دو رو؟
  • الهه گفته:
    درست کردم خوشمزه شد فقط یک ساعت توی فر بود نه نیم ساعت
پاسخی بگذارید