چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سوفله

سوفله پرتقال

1.4 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 3 عدد
پرتقال – 3 عدد
لیمو شیرین – 1 عدد
شکر – نصف فنجان
پودر قند – 5 قاشق غذاخوری
کره – 50 گرم
آرد- 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوفله پرتقال

کره را در تابه حرارت میدهیم سپس آرد را در آن ریخته و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. آب پرتقال ها و لیمو شیرین را گرفته و به آرامی به آرد اضافه میکنیم و هم می زنیم تا سس غلیظی بدست بیاید ، شکر را به سس اضافه و هم می زنیم تا شکر در سس سوفله حل شود. سس را از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا کمی سرد شود سپس زرده های تخم مرغ را دانه دانه به سس اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

سفیده های تخم مرغ را با همزن بقدری می زنیم که پفکی شود (بطوریکه اگر ظرف را برگرداندیم از ظرف بیرون نریزد) سفیده تخم مرغ را به سس اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم سپس مایه سوفله پرتقال را داخل یک ظرف نسوز ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم . بعد از آماده شدن سوفله پرتقال روی آن را با پودر قند تزیین میکنیم.

فر را از قبل گرم می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید