چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Chicken and mushroom souffle

سوفله مرغ

7.1 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مرغ ( پخته و بدون استخوان ) – 500 گرم
تخم مرغ – 4 عدد
سفیده تخم مرغ – 2 عدد
کره – 50 گرم
قارچ ( ورقه شده و سرخ شده ) – 500 گرم
پنیر پیتزا – 200 گرم
شیر – 2 لیوان
آرد سفید – 2 قاشق سوپخوری
خردل – یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه سوفله مرغ

کره را ذوب میکنیم و آرد را در آن تفت میدهیم. شیر را به آرامی به مواد اضافه میکنیم تا مواد ما یک دست شوند ( در صورت گلوله شدن آرد آن را از صافی رد کنید ) سپس زرده تخم مرغ ها را خوب هم میزنیم و به همراه خردل به مواد اضافه میکنیم بعد از چند جوش از روی حرارت برمیداریم.

6 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا مانند پنبه شود سپس مرغ و قارچ را با موادی که در بالا آماده کردیم مخلوط میکنیم و به آن ها نمک و فلفل اضافه میکنیم و نهایتاً این مواد را با سفیده ها مخلوط کرده و در ظرف نسوزی که از قبل چرب کرده ایم میریزیم ( به طوری که مایه ظرف را فرا بگیرد و کاملاً آن را پر کند ).

روی موادمان پنیر را رنده میکنیم و ظرف را در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نيلوفر گفته:
    با سلام و خسته نباشيد. من ميخوام اين غذا رو براي اولين بار براي مهمونام درست كنم، ميخواستم بپرسم اين غذا بوي زهم تخم مرغ نميگيره؟ من ميترسم كه اين غذا بوي تخم مرغ بگيره. ميشه اين غذا رو بدون تخم مرغ درست كرد؟
    • پروین گفته:
      سلام نیلوفر خانم پایه اصلی سوفله ها تخم مرغ است و با حذف آن دیگر این غذا سوفله نمیشود. اگر زرده و سفیده را خوب بزنید که زرده تقریباً کرم رنگ روشن شود و سفیده به صورت پنبه شود بطوریکه اگر ظرف را بر میگردانید سفیده از ظرف بیرون نریزد طعم بد تخم مرغ از بین می رود. توصیه من این است که قبل از مهمانی در مقیاس کم سوفله مرغ را درست نمایید.
  • مريم گفته:
    سلام، منظور از طبقه اول فر همون كف فر هستش؟ غذا با اين دما كف فر نميسوزه و يا خشك نميشه؟ با تشكر
    • پروین گفته:
      سلام مریم خانم نه منظور کف فر نیست، سینی پنجره ای فر را میتوان تنظیم نمود که نزدیک به کف قرار داده شود. مثلاً فر من دو تا جا برای تنظیم دارد.
  • ستاره گفته:
    با سلام و تشکر از سایت خوبتان ببخشید اگر بخواهیم سوفله مرغ رو توی ماکروفر درست کنیم چه درجه حرارتی را باید استفاده کنیم. با تشکر فراوان
    • پروین گفته:
      سلام ستاره خانم و تشکر از نظر محبت آمیز شما از دکمه کانوکشن با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه روی سه پایه کوتاه میتوان سوفله مرغ را در مایکروویو تهیه نمود ولی با توجه به متفاوت بودن دستگاه ها بهتر است بعد از 30 دقیقه سوفله را چک کنید تا غذای شما خراب نشود.
پاسخی بگذارید