چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

mashroom sofle

سوفله قارچ

3.4 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

قارچ – 1 کیلو
کره – 50 گرم
تخم مرغ – 6 عدد
خامه – 100 گرم
سس بشامل – 2 پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه سوفله قارچ

قارچ ها را خرد کرده و در کره تفت می دهیم تا آب قارچ ها تبخیر شود . کف یک ظرف نسوز را با کره چرب و کمی آردپاشی میکنیم. زرده تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل آنقدر می زنیم تا سفید شود سپس با سس بشامل و خامه مخلوط می نماییم و قارچ ها را داخل آن ریخته و در ظرف نسوز می ریزیم . سفیده تخم مرغ را با همزن بقدری می زنیم تا سفت شده (تا از ظرف بیرون نریزد) بعد داخل ظرف نسوز ریخته و خوب مخلوط می کنیم سوفله قارچ را داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا سوفله پف کند و طلایی رنگ شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید