چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ketchup sauce

سس کچاپ خانگی

13 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گوجه فرنگی – 2 کیلو گرم
فلفل دلمه ای – 1 عدد
فلفل – 1 قاشق غذاخوری
دارچین – 1 قاشق مرباخوری
پیاز – 1 عدد
نمک – 1 قاشق غذاخوری
سرکه – نصف پیمانه
شکر – نصف پیمانه
فلفل پاپریکا – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

گوجه فرنگی ها را بدون پوست نگینی خرد کرده و بهمراه فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده روی حرارت می گذاریم وقتی مخلوط نرم شد آن را از روی حرارت برداشته و در مخلوط کن ریخته و خوب به هم می زنیم تا مواد مثل پوره شود. پوره را روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود طوری که حجم مخلوط نصف شود. سپس فلفل و دارچین را اضافه کرده و بخوبی هم می زنیم بعد از چند دقیقه هم زدن شکر و نمک را می افزاییم (حرارت باید کم باشد) بعد از 10 تا 15 دقیقه که خوب مواد را بهم زدیم سرکه و فلفل پاپریکا را اضافه کرده و هم می زنیم تا سس کچاپ غلیظ شود.

حرارت زمان پخت سس کچاپ باید ملایم و یکنواخت باشد.

برای سس کچاپ تند می توان دو عدد فلفل قرمز تند به مواد اضافه کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • شراره گفته:
    میزان اندازه شکر چقدره؟
پاسخی بگذارید