چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Mayonnaise

سس مایونز خانگی

3.5 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم
روغن مایع یا روغن زیتون - 1 پیمانه
زرده تخم مرغ - 2 عدد
آبلیمو یا سرکه - 1/4 پیمانه

طرز تهیه سس مایونز خانگی

طرز تهیه سس مایونز خانگی:

زرده تخم مرغ ها را در ظرف بزرگی ریخته و با همزن می زنیم سپس آبلیو را به زرده ها اضافه می کنیم و خوب با همزن زده تا مخلوط شود. روغن مایع یا روغن زیتون را قطره قطره می ریزیم و هم زمان با همزن سس مایونز خانگی را می زنیم تا روغن با مواد مخلوط گردد.

میتوان در سس مایونز به جای آبلیمو از سرکه استفاده کرد که با توجه به ذائقه افراد است.

سس مايونزخانگي را بيشتر از 4 روز در يخچال نميتوان نگهداري كرد.

سس مايونز خانگي را نميتوان فريز كرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید