چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

black sauce

سس سیاه

2.2 هزار بازدید
3 دقیقه
مواد لازم

سویا سس – 1/2 پیمانه
روغن مایع – 1/2 پیمانه
سس قرمز – 1 قاشق غذاخوری
گرد سیر – 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه سس سیاه

برای تهیه این سس همه مواد اولیه را با هم مخلوط میکنیم و با غذای گوشتی سرو می نماییم.

سس سیاه برای مصرف با انواع گوشت ، مرغ و ماهی توصیه میشود.

ارزش غذایی این سس در هر قاشق غذاخوری :

50 کالری ، 4.6 گرم چربی ، 1 گرم کربوهیدرات ، 1 گرم پروتئین ، 709 میلی گرم سدیم.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید