چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

salad sauce

سس سالاد

2.4 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم
زرده تخم مرغ - 2 عدد
ماست - یک استکان
شیر - یک استکان
سس مایونز - نصف لیوان
سس گوجه فرنگی - نصف استکان
سرکه سفید - یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده - نصف استکان
نمک و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه سس سالاد

طرز تهیه سس سالاد :

زرده های تخم مرغ را با همزن به حدی می زنیم تا سفت و سفید شود. شیر و روغن را به زرده اضافه کرده و با همزن خوب می زنیم. ماست ، سس مایونز ، سس گوجه فرنگی ، سرکه سفید ، روغن زیتون ، جعفری خرد شده ریز و نمک و فلفل را اضافه و هم می زنیم تا مخلوط یکنواختی بدست آید . سس سالاد برای انواع سالادها استفاده می شود . در صورت تمایل میتوانید نصف استکان خامه نیز به سس سالاد اضافه نمایید.

دسته بندی ها

برچسب ها
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید