سس سفیده تخم مرغ
آرد و نمک را با هم مخلوط کرده...
کره – 50 گرم
آبِ گوشت – نصف لیوان
آرد- نصف قاشق غذاخوری
خردل – 1 تا 2 قاشق سوپخوری
نعناء و ترخان – به میزان لازم
آرد را در کره با حرارت ملایم سرخ میکنیم سپس آبِ گوشت را به تدریج به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم می زنیم و میگذاریم بجوشد تا کمی غلیظ شود بعد خردل و سبزیجات را خرد شده را اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا سس کاملاً نرم و لطیف شود .
سس خردل را روی گوشت آماده شده می ریزیم و سرو میکنیم.