چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Mustard Sauce

سس خردل

2.7 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

کره – 50 گرم
آبِ گوشت – نصف لیوان
آرد- نصف قاشق غذاخوری
خردل – 1 تا 2 قاشق سوپخوری
نعناء و ترخان – به میزان لازم

طرز تهیه سس خردل

آرد را در کره با حرارت ملایم سرخ میکنیم سپس آبِ گوشت را به تدریج به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم می زنیم و میگذاریم بجوشد تا کمی غلیظ شود بعد خردل و سبزیجات را خرد شده را اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا سس کاملاً نرم و لطیف شود .

سس خردل را روی گوشت آماده شده می ریزیم و سرو میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مهدیه گفته:
    سلام ممنون از سایت خوب و پر بارتون . سس خردلرو درست کردم اما تلخ شد(کمی نمک هم بهش اضافه کردم) و غیر قابل خوردن به نظرتون دلیل تلخیش چیه?
دیدگاهتان را بنویسید