چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

sabzi-polo

سبزی پلو

7.9 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

برنج – نیم کیلو
سیر – نصف بوته
سبری پلو پاک شده – 300 گرم
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه سبزی پلو

آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد سپس برنج خیس شده را داخل آن می ریزیم و کمی برنج را زنده برمیداریم . ته قابلمه را روغن و کمی سبزی خرد شده ، سیر خرد شده ، زردچوبه و فلفل می ریزیم و مخلوط میکنیم بعد برنج را داخل قابلمه ریخته و لا به لا برنج ، سبزی می ریزیم و در آخر برنج را وسط قابلمه جمع میکنیم و با دُم کفگیر چند سوراخ روی برنج ایجاد میکنیم و درِ قابلمه را گذاشته تا بخار کند و بعد دم کنی میگذاریم تا سبزی پلو دم بکشد. در زمان سرو کمی روغن روی سبزی پلو می ریزیم.

سبزی پلو را با ماهی سرخ شده سرو می نماییم.

سبزی پلو شامل شوید ، شنبلیله و گشنیز است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید