چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken-sandwich

ساندویچ مرغ و قارچ

8.5 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

سینه مرغ پخته – 1 عدد
قارچ – 200 گرم
پنیر پیتزا -100 گرم
نان ساندویچی – 2 عدد
نمک ، فلفل و پودر آویشن – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

قارچ ها را برش زده و روی آن آبلیمو می ریزیم تا سیاه نشود سپس در روغن سرخ می نماییم . سینه مرغ پخته شده را به قطعات کوچک خرد کرده و به قارچ اضافه و کمی تفت می دهیم نمک ، فلفل و کمی پودر آویشن روی آن پاشیده و پنیر پیتزا را به مواد اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم . مایه ساندویچ مرغ و قارچ را داخل نان قرار داده و سرو می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید