پاستا گوجه فرنگی با میگو
پاستا را طبق دستور مندرج شده بر روی بسته...
میگوی درشت – ۴۵۰ گرم،پاک شده
ادویه ی ماهی – یک قاشق سوپخوری
مایونز کم چرب – 1/4 پیمانه
سس خردل – ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ترش – ۲ قاشق سوپخوری
نان ساندویچی – ۴عدد
کره یا مارگارین – ۳ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط – ۲عدد خلالی شده
سیر له شده – ۲ حبه
پس از تمیز کردن میگوها ، میگو را در ادویه ماهی می غلطانیم و بعد در یک ظرف در بسته قرار می دهیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود. فلفل دلمه ای را در روغن تفت می دهیم سپس سیر را اضافه کرده مجدداً به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم . میگوها را در تابه ای دیگر در کره به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم . مخلوطی از سس مایونز و سس خردل و آبلیمو تهیه کرده و بهمراه میگو و فلفل دلمه ای و سیر درون نان ساندویچی قرار داده و ساندویچ میگو جهت سرو آماده می باشد. نوش جان.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.