چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

salad-golekalam

سالاد گل کلم

3.3 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم
گل کلم - یک بوته متوسط
شیر - یک لیتر
کره - 50 گرم
خامه - 100 گرم
شکر - یک قاشق غذاخوری
ژامبون ریز شده - 150 گرم
فلفل قرمز و جعفری - به مقدار لازم
تخم مرغ آب پز - 2 عدد
آرد ذرت - 2 قاشق غذاخوری
نمک - به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد گل کلم

طرز تهیه سالاد گل کلم:

گل کلم خرد شده را با شیر و  مقداری نمک می پزیم بعد از پختن گل کلم را خارج کرده و تخم مرغ آب پز را روی آن رنده می کنیم . آرد ذرت را در شیر باقیمانده از پخت گل کلم مخلوط می کنیم تا غلیظ شود. بعد خامه را به آن اضافه کرده و فلفل قرمز ، جعفری خرد شده و شکر اضافه و مخلوط می کنیم. ژامبون ریز شده را در کره سرخ کرده و با بقیه مواد مخلوط می کنیم سالاد گل کلم آماده سرو می باشد. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید