چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سالاد کلم قمری

1.8 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

کلم قمری – 2 عدد
پیازچه ریز خرد شده – 2 عدد
تربچه ریز خرد شده- 2 عدد
آب لیموی تازه – نصف استکان
سس مایونز- 2 تا 3 قاشق غذاخوری
ترب کوهی نواری خرد شده- 50 گرم
نمک – 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه – به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کلم قمری

کلم قمری را پوست گرفته و به صورت نواری خرد میکنیم و بهمراه پیازچه در یک کاسه می ریزیم و روی آنها نمک می پاشیم و به مدت 30 دقیقه زمان می دهیم تا آب سبزیجات جدا شود سپس داخل یک پارچه تمیز و خشک قرار می دهیم تا آب اضافه آن خشک شود و مجدداً داخل ظرف بر میگردانیم. مایونز ، ترب کوهی و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و بهمراه آب لیمو و تربچه به مخلوط کلم قمری اضافه و خوب با هم ترکیب میکنیم ،سالاد کلم قمری آماده سرو است . نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید