چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Shrimp salad with pasta

سالاد میگو با ماکارونی

2.9 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

ماکارونی یا نودل – 400 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی – 150 گرم
پیاز قرمز ( خرد شده ) – 1 عدد
لیمو ترش – 2 عدد
روغن زیتون – 4 قاشق غذاخوری
هلو رسیده – 3 عدد
میگو ( پخته )- 200 گرم
سیر ( خرد شده ) – 2 حبه
گشنیز – 100 گرم
نمک و فلفل ( سیاه ) – به میزان لازم

طرز تهیه سالاد میگو با ماکارونی

ماکارونی را پخته و آبکش کنید سپس گوجه فرنگی ها و پیاز را خرد کرده و به همراه نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید. سیر و گشنیز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
لیمو ها را نصف کرده و مقداری از آب آن ها را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
هلو ها را پوست کنده و نگینی خرد کنید سپس به همراه ماکارونی و میگو به مواد اضافه کنید.

نکته :

  1. ظرف را برای مدت نیم الی یک ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
  2. میتوانید به جای ماکارونی از رشته فرنگی استفاده کنید.
  3. طرز پوست کندن هلو مثل پوست کندن گوجه فرنگی میباشد.

نوش جان!

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نازنين گفته:
    سلام پروين جون به نظر سالاد خوشمزه اي مياد و تصميم دارم درستش كنم. فقط لطفا بگو ميگوش رو چظوري بپزم.( براي اين سالاد) ممنون
    • پروین گفته:
      سلام نازنین جون دستور سالاد ترجمه شده از یک رسپی در سایت خارجی است و آنها میگو را خام مصرف میکنند شما میتوانید میگو ها را تفت داده و یا در آبجوش چند دقیقه ای ریخته و آبکش نمایید.
پاسخی بگذارید