چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

سالاد

سالاد توت فرنگی با پنیر

1 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

بادام خلال شده – 1 فنجان
سیر – 2 حبه
عسل – 1 قاشق چای خوری
خردل – 1 قاشق چایخوری
سرکه تمشک – 1/4 فنجان
سرکه بالزامیک – 2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای – 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون-  3 قاشق سوپخوری
کاهو – 150 گرم
توت فرنگی خرد شده – 2 فنجان
پنیر فتا (صبحانه) خرد شده – 1 فنجان

طرز تهیه سالاد توت فرنگی با پنیر

خلال بادام ها را در یک تابه با حرارت کم تفت می دهیم در طول زمان تفت دادن ، بادام ها را باید هم بزنیم سپس از روی حرارت برداشته و کناری میگذاریم. برای تهیه سس سالاد توت فرنگی با پنیر در یک کاسه سیر خرد شده ، عسل ، خردل ، سرکه تمشک و بالزامیک ، شکر قهوه ای و روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم . در ظرف سرو سالاد ، کاهو خرد شده ، توت فرنگی اسلایس شده ، خلال بادام و پنیر خرد شده را لا به لا ریخته تا ظرف پر شود سالاد توت فرنگی با پنیر را با سسی که تهیه نموده ایم سرو می نماییم.

نکته :

  • در صورت در دسترس نبودن سرکه تمشک می توان از سرکه سیب استفاده نمود.
  • میزان روغن زیتون میتواند با توجه به ذائقه تغییر کند.
  • میتوان بجای روغن زیتون از روغن کنجد یا روغن هسته انگور استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید