چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Eggplant-Salad

سالاد بادمجان-2

1.9 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

بادمجان متوسط- 4 عدد
سس مایونز- 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ آبپز – 3 عدد
جعفری خرد شده – 1 قاشق سوپخوری
پیازچه – 5 عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن زیتون – 3 قاشق سوپخوری
سرکه یا آبلیمو -2- 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه سالاد بادمجان-2

بادمجان ها در فر یا روی آتش کبابی میکنیم بطوریکه کاملاً پخته شود بعد پوست و سر آن را کنده و تخم بادمجان ها را جدا میکنیم سپس بادمجانها را ساطوری می نماییم.

سس مایونز ، آبلیمو ، روغن زیتون ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده،  نمک و فلفل با هم مخلوط و بادمجانهای ساطوری شده را اضافه و هم می زنیم سپس تخم مرغ آبپز شده را داخل سالاد رنده کرده و سالاد بادمجان را به ظرف سرو منتقل می نماییم و روی آن را با گوجه فرنگی های پوست گرفته  و خرد شده تزیین میکنیم.

میتوان بجای پیازچه از 2 تا 3 حبه سیر کوبیده استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید