چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Indonaisa-Salad

سالاد اندونزی

3.5 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

کلم سفید کوچک – 1 عدد
هویج – نیم کیلو
کشمش – 100 گرم
گردو خرد شده- 100 گرم
سس مایونز – 1/5 پیمانه
روغن زیتون – 3 قاشق غذاخوری
سرکه سفید – 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

 کلم سفید را باریک خرد و هویج را رنده درشت می نماییم . سپس هویج ، کلم ، کشمش و گردو را با هم مخلوط میکنیم. سس مایونز ، سرکه ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به سالاد اندونزی اضافه میکنیم. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید