چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken roll

رولت فیله مرغ

4.8 هزار بازدید
4 ساعت + 40 دقیقه
مواد لازم

فیله مرغ – 1 کیلو
پیاز – 2 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای – 2 عدد
فلفل قرمز – 1 قاشق مرباخوری
روغن ذرت – 4 قاشق سوپخوری
ماست کم چرب – 3 قاشق سوپخوری
خامه – 2 قاشق سوپخوری
گردو- 50 گرم
نمک – به میزان لازم
آب لیمو ترش – نصف پیمانه
جعفری خشک شده – 1 قاشق سوپخوری
فلفل کبابی – 1 عدد کوچک
پودر سیر – 1/4 قاشق مرباخوری

طرز تهیه رولت فیله مرغ

پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی باریک خرد میکنیم ، نمک و فلفل قرمز و آب لیمو را به آن اضافه کرده و با دست کمی ورز می دهیم تا عصاره پیاز و فلفل درآید سپس روغن و ماست و فیله های مرغ را به آن اضافه میکنیم و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم ، بعد از این مدت فیله ها را روی تخته کار گذاشته و با بیفتک کوب به آرامی به آن می زنیم تا پهن شود.

برای تهیه سس : گردو آسیاب شده ، فلفل کبابی ریز خرد شده ،جعفری ، فلفل قرمز ، خامه و پودر سیر را مخلوط میکنیم . بعد از پهن کردن فیله ها از مواد سس به اندازه یک قاشق مرباخوری گذاشته و فیله ها را با دقت رول میکنیم سپس در یک ظرف چیده و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا روی رولت فیله ها کمی طلایی رنگ شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مهسا گفته:
    من درست کردم چون فر نداشتم سرخش کردم خیلی عالی شد
پاسخی بگذارید