چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

strawberry roulatte

رولت توت فرنگی

4.9 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم
تخم مرغ - 3 عدد
پودر قند - 125 گرم
آرد ساده - 125 گرم
آب جوش - 1 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته - 200 گرم
توت فرنگی ریز - 250 گرم

طرز تهیه رولت توت فرنگی

طرز تهیه رولت توت فرنگی :

تخم مرغ ها و پودر قند را در ظرفی ریخته و با حرارت بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل گذاشتن روی دهانه کتری در حال جوش) هم می زنیم تا مایه ی کرم روشن و غلیظی بدست آید. بعد از روی حرارت بن ماری برداشته و آرد را که دو بار از الک رد کرده ایم به همراه آبجوش به آن اضافه کرده و هم می زنیم. مایه کیک را در قالب مستطیلی به ابعاد 25*35 سانتیمتری که کف آن را با کاغذ مخصوص شیرینی پزی پوشانده ایم می ریزیم و صاف می نماییم. قالب را به مدت 10-8 دقیقه در فر با حرارت 220 درجه سانتیگراد می گذاریم(فر را از قبل گرم می نماییم). کیک را به همراه کاغذ شیرینی پزی از قالب خارج کرده و بعد از جداکردن کاغذ کیک را روی سطح کاغذ شیرینی پزی دیگری پهن کرده و با همان کاغذ لوله می کنیم و دور آن دستمال آشپزخانه می پیچیم تا سرد شود. کیک را بعد از سرد شدن باز کرده و خامه فرم گرفته شده را روی آن مالیده و توت فرنگی برش خرده را روی سطح کیک ریخته و کیک را لوله می کنیم . با کمک کاغذ شیرینی پزی رولت توت فرنگی  را لوله می کنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • دلژین گفته:
    هرچی درست میکنم رولت میشکنه
  • فتانه گفته:
    مرسى از راهنماييتون. حتما درستش مى كنم و نتيجه رو بهتون ميگم. واقعا سپاسگزارم.
  • فتانه گفته:
    سلام وخسته نباشید. من در خانه فر ندارم. خواستم بپرسم میشه این رولت رو در مایکروفر درست کرد؟ اگه جواب بله است لطفا یه توضیح هم بدید. ممنون از لطفتون.
      • فتانه گفته:
        سلام.مرسی از اینکه پاسخ دادید. متاسفانه مایکرو من دکمه کانوکشن نداره فقط دکمه های کامبینیشن و گریل داره. حیف شد!!! آخه خیلی دوست داشتم این رولت رو برای همسرم درست کنم. لطفا اگر طرز پخت کیک در قابلمه رو بلدید آموزش بدید. بازم ممنون از لطفتون.
  • سمیرا گفته:
    به قیافش میاد خیلی خوشمزه باشه.... من عاشق شیرینی و رولت های خوشمزه ام :)
پاسخی بگذارید