چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

راتاتوی

راتاتوی

5.1 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

پیاز درشت – 2 تا 3 عدد
بادمجان متوسط – 5 تا 6 عدد
کدوی متوسط – 3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی درشت – 5 تا 6 عدد
فلفل سبز دلمه ای – 2 تا 3 عدد
سیر – 3 حبه
روغن زیتون یا مایع – یک پیمانه ی سر خالی

طرز تهیه راتاتوی

پیاز را خلال و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود. سپس سیر را کوبیده و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم . آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد کرده و با پیاز وسیر تفت میدهیم. بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک تقسیم میکنیم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و داخل ظرف میریزیم و کمی نمک میزنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود. سپس راتاتوی را در ظرف میکشیم.

نکته :

_ بهتر است روی گوجه فرنگی آب جوش بریزیم و پوست آن را بگیریم و بعد مصرف میکنیم.

_ باید دقت کرد تمام مواد پخته شوند ولی زیاد له نشوند.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید