چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

corn

ذرت مکزیکی

5.7 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

کنسرو ذرت – 1 پیمانه 
پنیر پیتزا- 40 گرم 
سس مایونز – 2 قاشق سوپخوری
کره – 20 گرم
آب لیموترش تازه – 1 تا 2 قاشق سوپخوری
پودر سیر ، نمک ، فلفل و آویشن – به میزان لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی

ذرت را در تابه ریخته و کمی آب روی آن می ریزیم و روی حرارت میگذاریم تا مغز ذرت داغ شود سپس پنیر پیتزا و کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم (گرمای ذرت باعث ذوب شدن کره و پنیر پیتزا میشود) سس مایونز ، پودر سیر ، نمک ، فلفل و آویشن  را اضافه و با آب لیموترش مخلوط و خوب هم میزنیم تا رطوبت جذب مواد شود بعد کمی مایونز و پودر سیر اضافه کرده و به ظرف سرو منتقل میکنیم و روی ذرت مکزیکی پودر آویشن می پاشیم. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مريم گفته:
    ذرت مكزيكي ارجينال اصلا سس نداره فقط ذرت آب ليمو ترش تازه و فلفل قرمز فراوون
    • پروین گفته:
      سلام مریم خانم و تشکر از نظر شما.
  • erfaneh گفته:
    اگه بخوام قارچ توش بریزیم چه جوری و کی باید اضافه کنیم؟
  • الهه گفته:
    من که عاشق ذرت مکزیکی ام مرسی حتما درست میکنم
دیدگاهتان را بنویسید