لوز بادامی
مغزهای بادام را به مدت 1 دقیقه در...
آرد- 2 پیمانه
تخم مرغ – 1 عدد
شکر- 1 چهارم پیمانه
روغن جامد آب کرده ( کره آب شده) -2 قاشق سوپخوری
ماست- 1 دوم پیمانه
نمک- کمتر از 1/4 قاشق چایخوری
خمیر مایه- 1 قاشق مربا خوری
آب 40 درجه – 1 دوم پیمانه
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
شیر – 2 قاشق سوپخوری
پودر قند – 1 پیمانه
یک قاشق چایخوری شکر را در آب حل کرده و خمیر مایه را به آن اضافه میکنیم و روی آن یک تکه پارچه انداخته تا خمیر مایه عمل بیاید و حباب بزند. ( دمای آب حدود 40 درجه سانتیگراد باشد برای اطمینان از درجه آب ، اگر انگشت خود را داخل آب زدید پوستتان نسوزد و حرارت قابل تحمل باشد)
تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا سفید بشود سپس روغن و ماست را به ترتیب به مواد اضافه می نماییم ( در طول مدت با همزن می زنیم) . خمیر مایه عمل آمده به مواد اضافه و با لیسک هم می زنیم . نمک و آرد را باهم مخلوط کرده و از الک رد میکنیم و به تدریج به مواد دونات اضافه و مخلوط میکنیم . خمیر حالت چسبندگی دارد. (تکه ای از خمیر به دست نچسبد ولی خمیر چسبنده باشد) اگر خمیر چسبندگی زیاد داشت 1 یا 2 قاشق آرد به آن اضافه میکنیم. خمیر را به شکل چونه بزرگ درست کرده و روی آن را با چاقو علامت بعلاوه (+) می زنیم و در نایلونی که چرب کرده ایم قرار میدهیم و در محیطی گرم و تاریک 45 تا 60 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم . بعد از استراحت حدود 30 ثانیه خمیر را ورز می دهیم. روی سطح صافی را آردپاشی کرده و خمیر را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و با کاتر گرد ، قالب می زنیم و با کاتر گرد کوچکتر داخل آن را قالب زده تا سوراخی در دونات ها ایجاد گردد. سپس دونات ها را در روغن فراوان و داغ سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن ، آنها را در صافی گذاشته تا روغن اضافه آنها جدا شود.
برای تهیه سس مخصوص دونات: پودر قند و شیر را با هم ترکیب میکنیم تا سس سفید و تقریباً غلیظی بدست آید بعد بوسیله قیف نایلونی که سوراخ ریزی نموده ایم روی دونات های سرد شده می ریزیم
نکته:
با تشکر از خانم برنگی جهت ارسال دستور و عکس دونات
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.