چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cowbea with rice

دمی لوبیا چشم بلبلی

10 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

برنج – 4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی – 200 گرم
شوید تازه – 200 گرم
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه دمی لوبیا چشم بلبلی

لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کرده و دریخچال قرار میدهیم. آب لوبیا خیس شده را خالی میکنیم، لوبیا را بهمراه آب و کمی نمک روی حرارت میگذاریم تا بپزد.

برنج را به صورت کته درست میکنیم آب برنج که شروع به جوشیدن کرد لوبیا و روغن را به آن اضافه و حرارت را کم می نماییم وقتی آب برنج کم شد شوید را اضافه و مخلوط میکنیم و زمان می دهیم تا دمی لوبیا چشم بلبلی دم بکشد.

دمی لوبیا چشم بلبلی را با کوفته ریزه (قلقلی) سرو می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نرگس گفته:
    خیلی خوشمزه اس
  • سحر گفته:
    این غذارو من همیشه با گوشت گوسفندی درست میکنم....محشر میشه...گوشتو با پیاز و لوبیا با ادویه خوب تفت میدم بعد میزارم بپزن..وبعد باقی داستان
  • ساره گفته:
    این غذا محشر شد خیلی خوشمزه شد من که تصمیم دارم دوباره درست کنم به همه توصیه میکنم اینو یکبار امتحان کنند
پاسخی بگذارید