چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ

3.9 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

کلم بزرگ- 1 عدد
گوشت – 200 گرم
پیاز – 1 عدد
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
برنج – نصف پیمانه
سبزی معطر – 1 لیوان
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
مواد لازم برای سس دلمه کلم برگ
کره – 50 گرم
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
سکنجبین – 3 قاشق غذاخوری
آبغوره – 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دلمه کلم برگ

برگ های کلم را جدا کرده و داخل آب در حال جوش می ریزیم تا نیم پز شود سپس در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود. پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن تفت می دهیم کمی که پیاز سبک شد گوشت را اضافه و تفت می دهیم نمک ، فلفل و ادویه مورد دلخواه را اضافه می کنیم . برنج را شسته و به همراه رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه و تفت می دهیم نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم و درِ ظرف را می گذاریم تا در حین پختن ، آب تبخیر و مایه دلمه دارای یک سس غلیظ شود. مایه دلمه را از روی حرارت برداشته و سبزیهای معطر خرد شده را به آن اضافه و مخلوط می نماییم. برگ های کلم که نیم پز شده است را برداشته و از مایه دلمه کمی داخل آن می گذاریم و می پیچیم، دلمه کلم برگ را به صورت فشرده در قابلمه قرار می دهیم .

برای تهیه سس دلمه ، ابتدا رب گوجه فرنگی را در کره تفت می دهیم سپس یک لیوان آب ، سکنجبین و آبغوره را به آن اضافه و مخلوط می کنیم و روی دلمه ها می ریزیم سپس ظرف دلمه را به مدت ۲ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا پخته شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید