قلیه کدو
عدس را با پیاز داغ و کمی آب...
کدو سبز- 5 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده – 100 گرم
برنج – 1 پیمانه
گوجه فرنگی – 1 عدد
پیاز – 1 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه – به مقدار لازم
روغن – به مقدار لازم
کدو را پس از شستن دم آن را جدا می کنیم سپس داخل شکم کدوها را با کمک چاقو و یک قاشق کوچک خالی می کنیم و کناری میگذاریم.
پیاز را در روغن تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم و گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می نماییم. پس از پختن گوشت ، گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و به مایه گوشت می افزاییم . مواد را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
برنج را بهمراه کمی نمک مانند کته جداگانه میپزیم. داخل کدوها را با مایه گوشت و برنج پر می کنیم و کدو پر شده یا دلمه کدو سبز را در روغن سرخ می کنیم . برای خوشرنگ شدن کدوها در روغن کمی زردچوبه می ریزیم.
با حذف برنج از دلمه کدو سبز و بخارپز کردن دلمه ها یک غذای کم کالری است که میتوان بعنوان یک وعده غذایی برای افراد با انگیزه لاغری پیشنهاد نمود.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.