چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

dolmeh barg

دلمه برگ بروجرد

5 هزار بازدید
5 ساعت
مواد لازم

برنج – 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده بدون چربی – 300 گرم
باقلا سبز (خلالی خرد شده) – 1 پیمانه
مرزه ، پیازچه و شوید (خرد شده) – 250 گرم
روغن جامد – 1 پیمانه
ماست ترش – 1 پیمانه
نمک، فلفل قرمز ، زردچوبه و ادویه – به میزان لازم
برگ مو – به میزان لازم

طرز تهیه دلمه برگ بروجرد

برنج شسته شده را با گوشت ، ماست ، سبزی ، باقلا ، روغن و ادویه جات مخلوط میکنیم سپس کمی از مواد داخل دلمه را روی برگ مو گذاشته و با دقت می پیچیم . ته قابلمه را چند برگ مو قرار میدهیم و دلمه ها را روی آن می چینیم . سپس روی دلمه برگ ها را یک بشقاب فلزی (یا درِ یک قابلمه کوچکتر) قرار میدهیم تا روی دلمه ها سنگینی کند آب را تا حدی روی دلمه ها را بپوشاند می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم وقتی آب شروع به قل زدن کرد حرارت را کم کرده تا به آرامی بپزد.

نکته:

طعم دلمه برگ بروجرد ترش است میتوان در صورت تمایل در زمان سرو با سکنجبین میل نمود.

– طبع دلمه سرد است میتوانید همراه آن از شربت نعناء استفاده نمایید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • لیلی گفته:
    عاشقشم خیلی خوشمزه ست، البته ترشیش بستگی به ترشی ماستش داره. مرسی که طرز تهیه شو گذاشتین.
پاسخی بگذارید