چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

دسر نارگیل و زعفران

دسر نارگیل و زعفران

1.8 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

شیر – 1 لیتر
پودر ژلاتین – 5 قاشق مرباخوری
شکر – 4 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل – 1/2 لیوان
پودر وانیل – 2 قاشق چایخوری
گلاب – به میزان دلخواه
زعفران – 1/2 قاشق چایخوری
آب – 1 لیوان

طرز تهیه دسر نارگیل و زعفران

پودر ژلاتین ، پودر نارگیل ، شکر ، وانیل و شیر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید 5 دقیقه ای که جوشید(در تمام مدت هم می زنیم)  از روی حرارت برمیداریم وقتی خنک شد داخل ظرف سرو می ریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. 1 قاشق شکر ، 1 قاشق پودر ژلاتین، زعفران و گلاب را در  آب ریخته و روی حرارت میگذاریم تا حل شود سپس از روی حرارت برمی داریم زمانی که خنک شد روی مواد نارگیلی می ریزیم و دسر نارگیل و زعفران را در یخچال گذاشته تا آماده سرو شود.

با توجه به ذائقه میزان شکر قابل تغییر است.

با تشکر از خانم امیری برای دستور ابداعی و عکس دسر نارگیل و زعفران

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید