چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

strawbery-dessert

دسر توت فرنگی

2.1 هزار بازدید
40 دقیقه + 3 ساعت
مواد لازم
پوره توت فرنگی – 250 گرم
شکر – 110 گرم
خامه فرم گرفته – 300 گرم
ماست غلیظ – 150 گرم
ژلاتین – 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم – 3 قاشق سوپخوری
بیسکویت انگشتی – 6 عدد
کیک اسفنجی – 1 عدد
ژله آلوئه ورا- 1 بسته

طرز تهیه دسر توت فرنگی

طرز تهیه دسر توت فرنگی:

توت فرنگی ها در غذاساز ریخته و پوره میکنیم .

ژلاتین را با آب ولرم مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم (بخار آب کتری) قرار می دهیم تا ژلاتین حل شود.

پوره توت فرنگی ، شکر ، ماست  ،خامه فرم گرفته و ژلاتین سرد را با هم مخلوط میکنیم و در قالب یک نفره و یا یک قالب بزرگ می ریزیم. (اگر از قالب کوچک استفاده نمودیم باید با یک یا دو قطره روغن آن را چرب کنیم) و 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا نیم بند شود. بعد از نیم بند شدن بیسکویت های انگشتی را روی آن می چینیم.

ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آبجوش حل کرده و بعد از سرد شدن ژله آلوئه ورا را روی بیسکویت های انگشتی ها می ریزیم. کمی که ژله آلوئه ورا خودش را گرفت به اندازه قالب کیک اسفنجی برش زده و روی آن قرار می دهیم و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر توت فرنگی آماده شود. روی دسر را میتوان با خامه فرم گرفته تزیین کرد.

دسر توت فرنگی را میتوان 5 تا 7 روز در یخچال نگهداری کرد.

نکته : در دسر توت فرنگی از ماست پرچرب یا ماست کیسه ای که همان ماست سفت است استفاده شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید